Vat Logistics BV on aloittanut toimintansa Hollannissa vuonna 1918 ja tytäryhtiö Vat-Finland perustettiin Suomeen vuonna 1993.
Kahden perheyrityksen fuusiossa vuonna 2014 yrityksen nimeksi tuli Hollannissa Neele-Vat Logistics ja Suomessa Neele-Vat Finland Oy.
Olemme palvelleet tuonti- ja vientiyrityksiä vuodesta 1993.

Keskikokoisena kuljetus- ja huolintaliikkeenä olemme ottaneet paikkamme kansainvälisessä liike-elämässä.
Voimme tarjota yrityksille ja yksityisille asiakkaille niin kotimaisia kuin kansainvälisiä kuljetuspalveluita ja vastauksia kaikkiin logistiikan kysymyksiin.

Asiakaskuntamme koostuu yrityksistä, jotka arvostavat henkilökohtaista palvelua ja kuljetusten joustavaa järjestelyä. Vastaamme mielellämme kuljetuksiin ja huolintaan liittyviin tiedusteluihin.

Ensimmäiset konttikuljetukset aloitimme vuonna 1993 Vat Logistics B.V.:n kanssa Hollannista ja Belgiasta.
Kuljetuksien lisäksi teemme perinteistä huolintaa (meillä on ollut tullin luottonumero ja passitusvakuus vuodesta 1994).

Oma edustajaverkostomme kattaa koko Manner-Euroopan, jossa kuljetukset hoidetaan trailereilla ja konteilla.
Suomesta Saksaan ja Hollantiin lähtee kappaletavarakuljetukset aikataulutetusti kaksi kertaa viikossa, tiistaisin ja perjantaisin Hollannista ja Saksasta Suomeen lähtee aikataulutetut kappaletavarakuljetukset joka viikon tiistaina ja perjantaina, tarvittaessa useamminkin.

Meidän oma edustajaverkostomme kattaa koko Manner-Euroopan, jossa kuljetukset hoidetaan trailereilla ja konteilla.

Tiimiimme kuuluu yhdeksän kuljetus- ja huolinta-alan ammattilaista.
Benelux-maiden ja Saksan kuljetukset kattavat liikenteestämme noin 60 %, loppuosa koostuu Englannin liikenteestä, valtamerikuljetuksista ja huolinnasta.

Voimme tarjota teille kilpailukykyisiä hintoja ja henkilökohtaista kuljetuspalvelua.
Halutessaan asiakkaamme saa tarkan tiedon lähetysten nouto-, kuljetus- ja toimitusaikatauluista.
Pääsääntöisesti lähetykset ovat määräpaikassa maahantulopäivänä tai seuraavana arkipäivänä.
Voimme tarjota myös terminaali- ja varastointipalveluita PKS-alueella ja alihankkijoidemme terminaaleissa eri puolella Suomea.

Miksi Neele-Vat Finland Oy?

  • Kaikki palvelut yhden katon alta.
  • Laadukasta palvelua alusta loppuun saakka aina kilpailukykyiseen hintaan.
  • Ammattitaitoinen henkilökunta.
  • Luotettavat kuljetukset.
  • Joustavuus.
  • Vakavarainen yritys.
  • Fiskaalinen edustus.
  • Oikean asenteen omaavat ihmiset.

Neele-Vat Logistics on yksi suurimpia logistisia palveluja tuottavista yrityksistä Rotterdamin alueella. Kahden hollantilaisen perheyrityksen fuusion jälkeen vuonna 2014 palvelemme seuraavilla paikkakunnilla: Rotterdam Hoogvliet, Rotterdam Maasvlakte, Rotterdam Botlek, Amsterdam, Schiphol, Duiven, Coevorden, Zwijndrecht, Zeebrugge, Moskova, Vantaa, Oradea (Romania) and Praha. Neele-Vat Logistics työllistää n. 500 ihmistä maailmanlaajuisesti  liikevaihdon ollessa  n. €230 miljoonaa.